1. Home
  2.  | 
  3. Op Noord
  4.  | De online FlowerPower disco

De online FlowerPower disco

31 maart 2021

Het was tijd voor een feestje! Vanwege de corona maatregelen hebben we gekozen voor een online disco, tot vreugde van onze leerlingen én docenten. Woensdag 24 maart was het dan zover: de online FlowerPower disco!

Alle leerlingen en docenten van onze school waren uitgenodigd. Iedereen kon vanuit huis naar hartenlust meedansen op de muziek. Als er iemand wilde kletsen kon dat via de chatfunctie van Teams, zoals je dat ook zou doen op een normaal feestje.

Muziek vanuit een loods

Dankzij Mark Mik, de organisator van Surfrock, konden we een loods gebruiken als locatie. In deze loods repeteren normaal gesproken de bandjes van het festival Surfrock. Dat is een jaarlijks festival in Krimpen aan de Lek.

En nu hadden wij van Accent VSO Op Noord daar een heuse online FlowerPower disco. We konden het helemaal professioneel aanpakken, omdat we ook van alle apparatuur gebruik mochten maken. Prachtige outfits passeerden de revue en ook de gekste accessoires kwamen voorbij; hoeden, brillen, glitterkleding, pruiken, noem maar op. En de leerlingen genoten tijdens de disco van hun goed gevulde goodiebag. De goodiebag was gevuld met een blikje drinken, popcorn, chips, snoepjes, confetti en een toetertje.

Wat was het fantastisch!

Zo’n eerste keer was natuurlijk spannend, maar die spanning was in zijn geheel niet nodig. Wat een grote opkomst van leerlingen en wat was iedereen enthousiast! Van leerlingen tot leerkrachten tot aan de crew achter de schermen. Dit gaan we vaker doen.

Tot slot

Hier waren we zo aan toe, even wat saamhorigheid, gezelligheid en dansen maar dan toch veilig in je eigen huiskamer. We verheugen ons nu al op de volgende keer.