1. Home
  2.  | 
  3. Praktische informatie
  4.  | Open dag

Open dag

We hebben open dagen gepland, dit is echter onder voorbehoud. Je kunt sowieso altijd contact opnemen met een van onze vso-scholen. Maak een afspraak met de locatie van je keuze en we nemen dan z.s.m. contact op.

afspraak maken

Via de button van de locatie kun je een afspraak maken voor:

  • een online informatiegesprek
  • een fysieke rondleiding
  • een aanmeldgesprek

sfeer proeven

Elke school van Accent VSO is anders: elke school heeft een eigen sfeer, een eigen gebouw en andere (onderwijs) accenten.

Wil je alvast een beetje de sfeer proeven van de scholen? Ben je wel benieuwd naar hoe de school eruit ziet of wil je iets meer te weten komen over een locatie? We hebben van onze 2 vso scholen een korte video gemaakt, bekijk de filmpjes onderaan. En maak dan een afspraak om nader kennis te maken!

vso

Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) is onderwijs voor jongeren van 12 t/m 18 jaar die specialistische of intensieve begeleiding nodig hebben om tot leren te komen. Beide locaties van Accent VSO zijn cluster 3 scholen voor leerlingen met een verstandelijke beperking. Leren gaat bij onze leerlingen niet vanzelf. Op onze scholen krijgen zij daarom extra veel persoonlijke aandacht en een specifieke aanpak om tot ontwikkeling te komen.

Maak een afspraak met de school van jouw keuze

vso op noord

vso op zuid

De leukste VSO-school in Rotterdam