Home | Scholen | Op Zuid | Nieuws

Overzicht nieuws Op Zuid

Schoolreis 25 juni

15 mei 2019

Brief aan de ouders / verzorgers van de leerlingen van VSO Op Zuid i.v.m. de schoolreis naar Hoek van Holland op 29 mei.

Nieuwsbrief nummer 5

10 mei 2019

De nieuwsbrief staat weer online. Hier vindt u de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen over de school.

Alvast in de paassfeer

17 april 2019

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij onze buren ‘De zonnetrap’. Hier hebben wij een klein feestje gevierd en hele mooie paasliedjes gezongen met de D-groepen. De bewoners zijn eventjes in het zonnetje gezet.

Educatieve tuin De Enk

4 april 2019

Afgelopen week zijn er een aantal groepen naar de educatieve tuin De Enk geweest. Hier ontdekken ze van alles over planten, bodem, insecten, weersinvloeden en kringlopen.

Naar de Kunsthal

2 april 2019

Voor de algemene culturele ontwikkeling van onze leerlingen vinden we het belangrijk dat ze af en toe een museum bezoeken. Daarom zijn we 20 maart met de fase twee groepen op excursie geweest naar de Kunsthal te Rotterdam en 22 maart waren de D groepen aan de beurt.

Nationale boomfeestdag

13 maart 2019

Op woensdag 13 maart heeft onze school meegedaan met de nationale boomfeestdag 2019 met als thema: “voor ieder kind een boom”. In de ochtend zijn we met een busje van de gemeente Rotterdam naar de Rekerdijk gereden om 3 berkenbomen te planten. Het planten van de bomen werd feestelijk geopend door Ingeborg Berger, programmamanager van Rotterdam Circulair.

Nieuwsbrief van VSO op Zuid weer in de lucht!

4 maart 2019

In onze nieuwsbrief vindt u de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen over de school. Bekijk onze nieuwsbrief-pagina voor een overzicht van alle nieuwsbrieven.

Studiedag 4 maart 2019

30 december 2018

Beide VSO-locaties Op Noord en Op Zuid hebben op 4 maart een studiedag gepland voor het team. De scholen zijn die dag gesloten en alle leerlingen zijn vrij.

Op Zuid zoekt: MR lid!

30 december 2018

Voor de medezeggenschapsraad zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders!

Kom 22 januari naar onze open dag!

4 december 2018

Kom tijdens onze open dag op 22 januari eens kijken en ervaren hoe het is om leerling op onze school te zijn.

AJ Schreuder en De Regenboog gaan fuseren met CVO Accent

7 november 2018

Op 1 januari 2019 gaan de VSO-scholen De Regenboog en AJ Schreuder fuseren met onderwijsgroep CVO Accent. Beide scholen krijgen daarom een nieuwe naam en een nieuw logo.