1. Home
  2.  | 
  3. Op Zuid
  4.  | Spectaculair afscheid van schoolverlaters op Accent VSO op Zuid

Spectaculair afscheid van schoolverlaters op Accent VSO op Zuid

20 juli 2020

Ondanks de Corona crisis was er dinsdag 14 juli j.l toch een geweldig mooi en fantastisch afscheid voor de schoolverlaters georganiseerd door de docenten van VSO op Zuid. Met inachtneming van de gepaste 1,5 meter afstand hebben de docenten een memorabel afscheid weten te organiseren voor de 12 leerlingen, die de school helaas gaan verlaten.

In de middag en vroege avond werden de 12 leerlingen in 4 groepen van 3 leerlingen op de school uitgenodigd. De ouders/verzorgers en de leerling konden daar in bijzondere en snelle auto’s plaatsnemen voor een ritje van ca. 20 minuten door de wijk en vooral over de SNEL-weg !!

Het bedrijf LARO Car auto beauty center had speciaal voor deze gelegenheid zijn snelste en mooiste auto’s met chauffeurs ter beschikking gesteld voor deze bijzonder gelegenheid. De leerlingen en hun familieleden vonden het “vet” en “kicken”’ om in zulke dure auto’s te worden rondgereden. Daarna werden ze bij terugkomst groots de school binnen gehaald over de rode loper door een erehaag van alle docenten. In de school vond daarna het officiële gedeelte van het afscheid plaats.

De leerlingen ontvingen naast het schoolcertificaat een tasje met o.a. een handdoek, een taartje, een bloemstukje en een bijbel en ze kregen allen een mooie individuele toespraak te horen van de directeur van de school.

Daarnaast was er ook voor alle leerlingen op het digibord een mooie fotocompilatie van de afgelopen schooljaren van alle individuele leerlingen te zien.

Daarna zongen de docenten mevr. Visser en meneer Lavooij met zijn gitaar voor elke leerling een individueel afscheidsliedje.
De leerlingen en hun ouders/verzorgers waren trots en blij met het mooie afscheid, maar ze gaan de school natuurlijk allemaal heel erg missen en de docenten deze leerlingen natuurlijk ook !

We hopen dat de leerlingen daarom nog regelmatig even langskomen op school om te vertellen hoe het met ze gaat !