1. Home
  2.  | 
  3. Op Zuid
  4.  | Kerstviering, -diner en disco op VSO op Zuid een groot succes en spetterende afsluiting 2019

Kerstviering, -diner en disco op VSO op Zuid een groot succes en spetterende afsluiting 2019

6 januari 2020

​Op donderdag 19 december vond de jaarlijkse kerstviering plaats van VSO op Zuid. In de ochtend vond deze viering plaats in de grote zaal van het naastgelegen seniorencomplex “De Zonnetrap”.

De bewoners waren uitgenodigd om samen met de leerlingen uit de verschillende klassen mee te zingen en te luisteren naar het kerstverhaal en gedichten, uitgevoerd door de leerlingen van de school. Alle klassen hadden samen met hun docenten iets voorbereid en de kerstliederen ingestudeerd.

Het werd een prachtige kerstviering: alle leerlingen hebben het fantastisch gedaan en de bewoners van de Zonnetrap hebben er erg van genoten!

In de middag kregen de leerlingen en docenten een heerlijk 3 gangen kerstdiner geserveerd, met veel zorg bereid door horeca vakdocent meneer Monsieurs.

In de avond konden deze kerstkilo’s er gelukkig weer worden afgedanst tijdens de jaarlijkse kerstdisco. Onder leiding van een echte DJ konden de prachtig aangeklede leerlingen in hun feestelijke outfit hun danskunsten laten zien op de dansvloer.

Om 21.00 uur ging iedereen moe maar heel voldaan terug naar huis na een super geslaagde dag vol kerstactiviteiten, waarmee het jaar 2019 spetterend werd afgesloten.

Alle medewerkers en docenten van VSO op Zuid wensen u een goed en vooral gezond 2020 toe!