1. Home
  2.  | 
  3. Op Noord
  4.  | Kennismakingsweek Outdoor Valley 2021

Kennismakingsweek Outdoor Valley 2021

14 september 2021

Op dinsdag 7 september 2021 heeft er een ontzettend sportieve, stoere én zonnige dag plaatsgevonden op VSO Accent op Noord. Wij zijn op deze dag namelijk naar Outdoor Valley geweest in Bergschenhoek, waar wij een onvergetelijke survivaldag hebben gehouden!

Om 9 uur begon onze busreis om vervolgens te worden afgezet bij Outdoor Valley, om daar door vriendelijke begeleiding te worden ontvangen. Na een korte uitleg en verdeeld te zijn in groepen, mét elke groep begeleiding, kon het avontuur beginnen! Het eerste gedeelte bestond uit een survival; klauteren over omgevallen boomstammen, slingerend aan dikke touwen, wiebelend over de wiebelbrug en glijdend over steile hellingen, zijn de leerlingen (én docenten!) het parcours overgegaan.

Het tweede gedeelte van deze dag bestond uit kanovaren over het water van het Hoge Bergse Bos. Aangezien het een prachtige na zomerdag was, was het enorm genieten op het water! Heerlijk in een rustig kabbelend tempo de mooie groene omgeving bekijken, de dieren in- en op het water en geheel relaxed weer aanmeren bij de kade.

Moe maar voldaan is deze leuke en sportieve survival dag geëindigd in het warme zonnetje met een lekkere lunch, bestaande uit een patatje, drinken en een snack. Het was hierdoor een dag om niet snel te vergeten!