1. Home
  2.  | 
  3. Op Noord
  4.  | Lunchcafé Op Smaak bezorgt met eigen bakfiets

Lunchcafé Op Smaak bezorgt met eigen bakfiets

15 april 2021

VSO Op Noord heeft enkele maanden geleden een bakfiets gekocht. Deze bakfiets kochten we om in te zetten voor de bezorging van ons lunchcafé Op Smaak. De bakfiets was niet gebruiksklaar en werd daarom meteen een leuk en uitdagend klusproject voor de leerlingen.

Klusproject voor de afdeling fiets

De afdeling fiets valt onder de branche Techniek. In deze branche worden leerlingen opgeleid voor het (veilig) werken in bijvoorbeeld de houtbewerking of de fietsreparatie. Zo leren ze verschillende gereedschappen te gebruiken en eenvoudige technische handelingen zoals meten, zagen en timmeren. Dus deze bakfiets was een mooi klusproject voor onze leerlingen.

Na het bekijken van de fiets, werden de remmen en de banden vervangen. Alle panelen van de bak zijn nagelopen en in de kleur van Accent geverfd. Ook staat het logo van het lunchcafé op de zijkanten, zodat je meteen ziet dat wij het zijn. De leerlingen hebben er echt iets moois van gemaakt en onze bakfiets voldoet nu aan alle eisen en wensen voor bezorging.

Levensecht leren bij lunchcafé Op Smaak

Werkplekken zijn voor VSO-leerlingen heel leerzaam en handig om werknemers- en functievaardigheden aan te leren. In ons lunchcafé Op Smaak kunnen ze daarom ‘levensecht leren’, een vak leren in een echte werksituatie. Onze leerlingen bereiden hier met veel passie en plezier heerlijke maaltijden.

Maaltijd bestellen

Ook een keer een maaltijd bestellen of gewoon nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op de bestelsite.