1. Home
  2.  | 
  3. Op Noord
  4.  | Sluiting school ivm Covid maatregelen

Sluiting school ivm Covid maatregelen

15 december 2020

Het kabinet heeft aangekondigd dat alle scholen in het basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs, het MBO en universitair onderwijs per as. woensdag direct worden gesloten vanwege de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus. Dat betekent dat ook onze school vanaf woensdag 16 december is gesloten. De maatregel geldt tot 18 januari 2021. In de week van 11 januari hoort u nieuwe berichten hierover van het kabinet.

Vanaf maandag 4 januari 2021 zal uw kind afstandsonderwijs krijgen. U wordt hierover geïnformeerd door de mentor van uw kind op woensdag 16 december. We begrijpen dat er veel vragen en zorgen kunnen leven. We doen een beroep op uw vertrouwen, dat wij zorgvuldige afwegingen zullen maken en het belang van de leerlingen, ook als zij thuis zijn, steeds voorop stellen. Om eventuele vragen goed en gestructureerd van een antwoord te kunnen voorzien, neem dan contact op met onze school.

Ouders van wie de leerlingen stage lopen krijgen vandaag persoonlijk bericht van de stage coördinatoren.
Tijden van crisis brengen veel onzekerheid met zich mee. En een ideale oplossing bestaat er niet. Samen kunnen we heel veel aan. Dank voor uw begrip!